top of page
KLart Boende

KLart Boende - 100% återvinningsbar

Våra boende bostäder är Klara valet för dig som har en större etablering inom tex. vindkraft, ny och ombyggnationer av fabriker eller varför inte hotell. Dessa levereras nyckelfärdiga vilket gör dom inflyttningsklar samma dag som dom levereras.

Med en insida av massivträ som både ger och tar fukt, har en hög värmelagringsförmåga tillsammans med noggrant valda produkter såsom blandare som minskar vattenförbrukningen, radiatorer och luftflöden som går att ställa för nattläge eller när bostaden inte används så är dessa bodar både ett bra miljöval samtidigt som dom ger dig, dina anställda eller kunder en bättre miljö.

Alla bodar är utrustade med lyftöglor och kan lätt flyttas till nästa etablering.

Våra boende bostäder är klara valet för dig som har en större etablering inom tex. vindkraft, ny och ombyggnationer av fabriker eller varför inte hotell. Dessa levereras nyckelfärdiga vilket gör dom inflyttningsklar samma dag som dom levereras.

Med en insida av massivträ som både ger och tar fukt, har en hög värmelagringsförmåga tillsammans med noggrant valda produkter såsom blandare som minskar vattenförbrukningen, radiatorer och luftflöden som går att ställa för nattläge eller när bostaden inte används så är dessa gröna moduler både ett bra miljöval samtidigt som dom ger dig, dina anställda eller kunder en bättre miljö.

Alla moduler är utrustade med lyftöglor och kan lätt flyttas till nästa etablering.

bottom of page